Nettkurs båtførerprøven

Hvordan er nettkurset lagt opp?

Om innholdet/temaene i nettkurset

Sommer med vannski? ta båtførerprøven før sommeren!

Ved kjøp av nettkurset får du tilgang til du består til:

Et effektivt og eksamensrettet nettkurs som tar deg gjennom de nødvendige delene av pensumet til båtførerprøven.

Nettkurs er laget av lærer og skipper Sven Hofgaardsom har lang erfaring som pedagog og som kursholder i båtførerprøven.

Kursgaranti: Du får pengene tilbake dersom du ikke består eksamen ved første forsøk etter gjennomført kurs* Les mer her


«Supert opplegg med godt innhold og enkelt forklart! Testene er også helt perfekt. Ikke minst at jeg kunne fullføre kurset i mitt tempo når det passet meg. Bestod båtførerprøven med 1 feil (98%). 👍👍👍»

– Torbjørn L. R. (kursdeltager) 30.04.20

«Tok kurset deres i år. Var virkelig bra, med gode videforelesninger og oppgavesett. Kan virkelig anbefale å ta båtlappen hos bliskipper.no»


Se hva kundene våre syntes. Trykk her.

Alle pakkene gir umiddelbar tilgang.
Vi vil ha fornøyde kunder. Dersom det oppstår problemer eller du av andre grunner ikke er fornøyd. Ta kontakt, vi refunderer hele beløpet. (Henvendelse sendes til kontakt@bliskipper.no)

* Når du kjøper nettkurs hos oss får du tilgang i 12 måneder, hvis du fortsatt ikke har tatt båtførerprøven etter 12 måneder utvider vi tilgangen til nettkurset til du har bestått båtførerprøven.
** Dersom du har gjennomført nettkurset, men ikke består eksamen, refunderer vi hele beløpet du betalte for nettkurset. Kursgarantien forutsetter gjennomført nettkurs. Les mer om kursgarantien her.