Om BliSkipper

BliSkipper startet i 2015 med fokus på å lage et rimelig og eksamensrettet nettkurstilbud. Det er over 2500 fornøyde brukere som til nå har benyttet seg av tjenestene på siden.

Vi streber etter å tilby det beste alternativet, både i kvalitet og pris.

Alle spørsmål og kursmaterialet er gjennomgått/utviklet i samarbeid med Sven Hofgaard – som har mange års erfaring i å holde kurs i båtførerprøven.

 


Om Sven Hofgaard

Sven Hofgaard underviserMitt navn er Sven Hofgaard. Jeg jobber som lærer på Sollerudstranda skole der jeg i de siste årene har vært knyttet opp mot nordmørsjakten Dyrafjeld. Vi kurser elevene i båtførerprøven og gjennomfører flere seiltokt i løpet av året.

Jeg har tidligere seilt som skipper over Atlanteren til Brasil og Karibien og hjem, og vært skipper på skolebåten Hausten ved Soon Sjøskole.

Jeg har kystskippersertifikat for yrkesbåter (D5) og «world wide» for lystbåter (D5LA) med gyldig sikkerhetskurs og helseattest for sjømenn.

Jeg sitter i styret for Vis sjøvett Oslo.

Siden 2010 har jeg drevet SvenMarinService, som tilbyr båtførerkurs og eksamen på Lysaker og i Ås. Gode resultater på kurset (Over 95% bestått på første forsøk etter kurs) gjør at vi kan stille med eksamens-garanti.

BliSkipper nettkurset er basert på min mangeårig yrkeserfaring som  lærer og kursholder.


Ta gjerne kontakt

kontakt@bliskipper.no for ros/klager ang. nettsiden eller innhold.

svenmarinservice@online.no for informasjon angående båtførerprøven

© Copyright ToSea 2015-2018. All rights reserved. | Org. nr. 998 405 955

Grusveien 20 a | 1430 | Ås

Tlf: 99035688

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding


Andre i teamet:

Marius Hofgaard – nettansvarlig

Live Skow Hofgaard – medhjelper og utvikler